Wij van Acuut Schuldhulp bieden onze cliƫnten rust en overzicht. Dat doen we door van hun schulden onze zorgen te maken. Neem contact met ons op om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Aanmeldingen: (085) 0603476

kiest u voor budgetbeheer?

Er zijn vele redenen waarom u kunt kiezen voor budgetbeheer. Vaak kunt u het moeilijk vinden om uw eigen budget te beheren, denk hierbij aan (hoge)schulden. Gelukkig valt die zorg weg binnen ons budgetbeheer aangezien wij uw betalingsregelingen treffen met uw schuldeisers, ook als eerdere betalingsregelingen niet zijn nagekomen. Dit word gelukkig vaak ervaren als een hele zorg wat van uw schouders valt. Omdat uw budget door ons beheerd wordt, zal u ook geen nieuwe schulden maken.

Wij verzorgen het budgetbeheer zolang u dat nodig heeft

Zodra u ons benaderen zullen wij u ingelichte over wat de voordelen zijn, kiest u daarna voor het traject budgetbeheer. Dan zet u een grote stap in de juiste richting. U beseft dan namelijk zelf ook dat u wel wat hulp kunt gebruiken als het op uw financiƫn aankomt. U hoeft zich ook zeker niet te schamen voor uw situatie. Vele mensen hebben extra ondersteuning nodig bij hun inkomsten en uitgaven. Tijdens het gehele traject zullen wij u begeleiden/trainen. Om een uitgavepatroon te hanteren die bij uw inkomsten past, en misschien zelf ook te sparen. De bedoeling is dat u uiteindelijk dit zelf kunt hanteren. maar in de tussentijd kunt u het beheer aan ons uitbesteden.

Nu hulp nodig? Wij bieden overzicht en duidelijkheid

Uw schulden onze zorgen

Contact

Emmasingel 33
5611 AZ, Eindhoven

Eindhoven

040 240 5019

Rotterdam

085 060 3387

Email

info@acuutschuldhulp.nl

Bedrijfsgegevens

Privacyverklaring

Algemene voorwaarden

K.v.K.: 75569329

Openingstijden

Maandag: 10:00 - 14:00
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 10:00 - 14:00
Donderdag: 10:00 - 14:00
Vrijdag: 10:00 - 14:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten